Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

Μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι ήταν η ΘΥΕΛΛΑ με σκορ 1-2.Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και είχε 2 όψεις.Στο πρώτο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί με 0-2. Στο 35ο λεπτό άψογη συνεργασία μεταξύ Σιδηρόπουλου Χάρη και Μαρκόπουλου στο κέντρο της άμυνας,με τον τελεύταιο να σουτάρει και να αποκρούει ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού όμως ο Σιδηρόπουλος Χ. που καιροφυλακτούσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό εξαιρετική αντεπίθεση για την ΘΥΕΛΛΑ απο τα αριστερά, με τον Μαρκόπουλο να μπαίνει στην περιοχή, να ντριπλάρει τον αμυντικό του Μακεδονικού ο οποίος πέφτοντας σταμάτησε την μπάλα με τα 2 χέρια και τον διαιτητή να σημειώνει το αδιαμφισβήτητο πέναλτι αμέσως μιας και ήταν δίπλα στη φάση.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόπουλος και σημείωσε το 0-2. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Μακεδονικός μείωσε σε 1-2 ύστερα απο απευθείας εκτέλεση φάουλ.Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55ο λεπτό ο διαιτητής αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Έμερσον και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού, κάτι που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια του αγώνα! Απο το 65ο λεπτό ο Μακεδονικός είχε την υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κοντογουλίδη, εκτός μίας περίπτωσης σε αβίαστο λάθος στο κέντρο της άμυνας και την σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της ΘΥΕΛΛΑΣ. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ να παίρνουν αυτό που ήθελαν-την νίκη πρόκριση- στην έδρα ενός υπολογίσιμου αντιπάλου και παρουσία εκατοντάδων φίλων του ποδοσφαίρου.Δυστυχώς δεν έλλειψαν και τα παρατράγουδα απο μερίδα οπαδών και παραγόντων οι οποίοι με αυτές τις συμπεριφορές -και ενω στον αγωνιστικό χώρο είδαμε ενα πολύ δυνατό σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι-γυρίζουν το ποδόσφαιρο του νομού πολλά χρόνια πίσω...
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ.Α.-ΠΕΚΑΚΗΣ-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ Δ.-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΕΜΕΡΣΟΝ (56ο ΡΟΥΝΤΟΣ)-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(85ο ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ)-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ (80ο ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ)-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.


15 σχόλια:

  1. Παρτε το με διαιτησια....συνηθισμενοι ειμαστε....Περυσι ο ΠΑΣ φετος εσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ? ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΖΑΡΑΛΗ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΣΟΥΝ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ? ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ? 10 ΓΚΕΛΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια για την παραπληροφόρηση..αδιαμφισβήτητο πέναλτι με 2 ΧΕΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αδιαμφισβήτητο πέναλτι με 2 χερια..μαλιστα..συγχαρητηρια για την ενημέρωση-παραπληροφόρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν εδωσε το πεναλτι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις γιατι απλα ηταν καραμπινατο. οταν στο τελος χασατε οπως παντα ψαχνετε για δικαιολογιες και τα βαζετε με την διαιτησια.αυτο που δεν εδωσε στον εμερσον θα το εδινε οποιοσδηποτε απο εσας και αν επαιζε διαιτητης.διαφωνεις?? αν ηθελε να βοηθησει την θυελλα θα το εδινε θα εδινε και κοκκινη στον τερματοφυλακα σας και ολα θα τελειωναν εκει. διαφωνεις??σταματηστε επιτελους να γινεστε γραφικοι και αστειοι...Η διαιτησια ηταν αψογη εκτος απο τη φαση του πεναλτι στον εμερσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για το χερι του κλαζογλου μουγκα στην στρουγκα εισαι......για την καρτα στον μαριοριδη που ξεχασε να βγαλει επειδη αφησε πλεονεκτημα το ιδιο ενω στο 2ο ημιχρονο πηρε και αλλη ....και δεν μιλησα για διατησια αλλα για την μαλακια που γραψατε περι πεναλτυ με 2 ΧΕΡΙΑ....γραψτε απλα τι εγινε στο παιχνιδι...μη γραφετε οτι σας κατεβαινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mexri kai o klazoglou to paradextike.!!!!!!!..mpeeeee.....ksunpniste ekei ston filwta.....den aksizoun tosa lefta gia tetoia emfanisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα ποσο ασχετος μπορει να εισαι βρε αγορι μου.Η φαση του κλαζογλου ειναι ο ορισμος του ακουσιου. κατεχεις καθολου απο μπαλα? Ποια καρτα βρε στον μαργιοριδη που απο την πρωτη φαση ο μπαλιος επρεπε να φαει κοκκινη και μετα εβγαζε 1 στις 3 για τους παικτες σας. εσυ που μιλας για εμφανιση εχεις λιγο δικιο...με ασχημη εμφανιση και σας κερδισαμε. σκεψου τι θα γινοταν αν παιζαμε και καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εχεις ιδεα απο μπαλα αυτο λεω εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτος που δν εχει ιδεα για ποδοσφαιρο εισαι εσυ..γτ θα ηξερες οτι ακουσιο πλεον στο ποδοσφαιρο το γαμημενο δν υπαρχει....και δευτερον οταν κανει χερι ο παιχτις της Θυελλας εχει απλωμενα και τα δυο χερια...απλωμενο χερι = πεναλτυ...γκασμαδες ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιο καφρος πεθαινεις...ασχετοπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ....ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ!!!ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β!!"ΦΕΤΟΣ Ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε ανυπαρτκτε γιατι μιλας...4 περυσι...4 φετοσ.!...ειδαμε την ποιοτητα....μαρκοπουλοσ μαριοριδης τα ποδια τους δεν μπορουν να παρουν..πεταμενα λεφτα....!

      Διαγραφή
  13. Καλα ειστε εκει στο χάντμπολ τι σας χρειάζεται το ποδόσφαιρο αμπαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια αποτον φιλωτα η νικη σας ηταν δικεα επιτελους ας πουμε και ενα μπραβο δεν βλαπτει
    ενας αγιοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή