Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΜΗΣ- ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0-3 (βίντεο)

Νίκη με σκορ 0-3 πέτυχε η ΘΥΕΛΛΑ στο γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο του Ερμή Αμυνταίου.
Απο την αρχή του αγώνα η ΘΥΕΛΛΑ ξεκίνησε αποφασισμένη να ξεπεράσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Ερμή να διεκδικήσει κάτι απο το μάτς.

Έτσι, στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε και έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες ώσπου στο 18ο λεπτό ο Μαρκόπουλος με εξαιρετικό κοντρόλ και άψογο πλασέ έξω απο την περιοχή σημείωσε το 0-1.
Η ομάδα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου συνέχισε να πιέζει σε όλους τους χώρους του γηπέδου και παράλληλα να δημιουργεί ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ κυρίως λόγο της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.
Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και ξεκίνησε το ίδιο αποφασιστικά για την ΘΥΕΛΛΑ.
Στο 50ο λεπτό και πάλι ο Μαρκόπουλος σημείωσε το 0-2 με σούτ έξω από την περιοχή και στο 60ο ο Ρούντος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 0-3.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η ΘΥΕΛΛΑ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες και η μοναδική στιγμή που απειλήθηκε ήταν στο τέλος του αγώνα αλλά ο Μιχαηλίδης με εξαιρετική απόκρουση σε εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά παίκτη του Ερμή κράτησε το μηδέν για την ΘΥΕΛΛΑ.
Ήταν μια εμφάνιση η οποία έδειξε ότι η ομάδα έχει το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα που προηγήθηκε και σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας παρουσία 300 θεατών να πετύχει μία  εμφατική νίκη.
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΕΜΕΡΣΟΝ-ΤΣΕΛΑ-ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ(65 ΠΕΚΑΚΗΣ)-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.(80ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ)-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ (70ο ΓΙΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ)-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

3 σχόλια:

  1. παιδια μπραβο σας φαινετε οτι εχετε κανει καλη δουλεια!βαγγελης απο αγιο παντελεημονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ .ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΑΜΙ.ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως τα παιδια 3-0...καλως τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή