Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Με το βλέμμα στραμμένο στην Γ Εθνική έκοψε την πίτα η Θύελλα Φιλώτα (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Θύελλας Φιλώτα σε μα κατάμεστη αίθουσα, από Ποδοσφαιριστές, μέλη και φίλους του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλιάδης
αισιόδοξος για την νέα χρονιά, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας  που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Γ κατηγορία , αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνετε στα πολυάριθμα παιδιά που απαρτίζουν τις Ακαδημίες της Θύελλας.   Ο Δήμαρχος Αμυνταίου  κ. Ιωσηφίδης, αναφέρθηκε στην αλματώδη ανάπτυξη του Συλλόγου, στις εγκαταστάσεις στολίδι για την Δυτική Μακεδονία και δεσμεύτηκε πως  αν η ομάδα ανεβεί κατηγορία θα έχει την στήριξη του με το ποσό των 15.000 ευρώ.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλός κ. Κιοσές, δεσμεύτηκε πως θα είναι  δ΄΄ιπλα στην ομάδα και στις ακαδημίες και σε προσωπικό επίπεδο και σαν Περιφέρεια.
Τέλος ο υπεύθυνος των τμημάτων των ακαδημιών κ. Γκιαουράκης,   ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα στον Σύλλογο, τόνισε στους μικρούς ποδοσφαιριστές πως πρώτα πρέπει να είναι καλοί  μαθητές και μετά καλοί αθλητές  και μοίρασε στους γονείς φυλλάδια με συμβουλές για την σωστή διατροφή των παιδιών.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου