Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ-ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 1-2

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΘΥΕΛΛΑ με σκορ 1-2 μιας και επιτεύχθηκε με ανατροπή του σκορ και σε μια έδρα που είναι απο τις δυσκολότερες του πρωταθλήματος!
Η ομάδα της Καλλινίκης προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 36ο λεπτό και μετά απο εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας ο Μαριορίδης με πολύ όμορφη κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λυκόπουλο ο οποίος δεν αστόχησε και σημείωσε το 1-1.
Με τη λήξη του ημιχρόνου και ύστερα απο πολύ δυνατό μαρκάρισμα σε παίκτη της ΘΥΕΛΛΑΣ οπαδοί της γηπεδούχου εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με την ομάδα της Καλλινίκης να καταφεύγει σε σκληρό παιχνίδι απο τη μία και με συνεχείς βαθιές μπαλιές να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Μιχαηλίδη.
Απο την άλλη η ΘΥΕΛΛΑ αν και δεν ήταν σε καλή μέρα προσπαθούσε να βάλει την μπάλα κάτω και δημιούργησε 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ,κάτι που τελικά πέτυχε στο 68ο λεπτό όταν μετά απο ωραία σέντρα του νεαρού Καραπέτρου απο τα δεξιά ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.
Πλέον η ΘΥΕΛΛΑ βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 βαθμούς διαφορά και ενω μάλιστα είναι η μόνη ομάδα απο τους πρωτοπόρους που έχει κάνει το ρεπό της!
ΘΥΕΛΛΑ: (ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΤΣΕΛΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(45ο ΕΜΕΡΣΟΝ)-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ(70ο ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ)-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ(31ο ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ)-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου