Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 1-2

Σπουδαία νίκη πήρε η ΘΥΕΛΛΑ στην πολύ δυνατή έδρα του Αγίου Παντελεήμονα και μάλιστα με ανατροπή του σκορ 1-2. Παράλληλα έκανε και ενα πολύ μεγάλο βήμα προς την επίτευξη του στόχου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος,εκμεταλευόμενη και την ισοπαλία στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου και του Απόλλωνα Αμμοχωρίου.
Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη και η ένταση απο το 1ο λεπτό.Η ανωτερότητα της ΘΥΕΛΛΑΣ ήταν εμφανείς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στα πρώτα 20 λεπτά δημιούργησε και έχασε 3 ευκαιρίες για γκολ.
Κόντρα στην εικόνα του αγώνα και στην πρώτη ουσιαστικά επίθεσή του, ο  Μακεδονικός ευτύχησε να πετύχει γκολ και να προηγηθεί στο σκορ.Η ΘΥΕΛΛΑ συνέχισε να υπερέχει στον αγωνιστικό χώρο και να πιέζει την ομάδα του Μακεδονικού και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ένα εκπληκτικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαμπάρη.
Στο δέυτερο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ έγινε ακόμα πιο πιεστική και πέτυχε την ολική ανατροπή στο 65ο λεπτό,ύστερα απο δυνατό σουτ του Μπαμπάρη προς την εστία, όπου η χρυσή αλλαγή και νεοαποκτηθείς Ζηνόβιος, εκμεταλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Η ΘΥΕΛΛΑ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ,κάτι που δεν κατάφερε και λίγο έλλειψε να το πληρώσει όταν σε μια λάθος εκτίμηση της φάσης απο τον τερματοφύλακα,ο επιθετικός του Μακεδονικού πήρε την κεφαλιά απο το ύψος της περιοχής η οποία όμως κατέληξε στο δοκάρι της εστίας.
Τέλος ,πρέπει να σημειωθεί η απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων που έβριζαν χυδαία και απρόκλητα με ρατσιστικές εκφράσεις και κραυγές τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της ΘΥΕΛΛΑΣ Εμερσον.


Ολες οι υπόλοιπες συμπεριφορές κάποιων παραγόντων του Μακεδονικού απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ΘΥΕΛΛΑΣ ,απλά τις προσπερνάμε και τις αφήνουμε στην κρίση των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο...
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΕΜΕΡΣΟΝ(90 ΓΙΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ)-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ(45 ΖΗΝΟΒΙΟΣ)-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου