Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 2-1

Σε έναν αγώνα παρωδία του ποδοσφαίρου αφού είναι ζήτημα να παίχτηκε 20 λεπτά ποδόσφαιρο η ΘΥΕΛΛΑ γνώρισε την πρώτη της ήττα με σκορ 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ παρουσιάστηκε νωχελική χωρίς πάθος και ένταση στο παιχνίδι της.Απο την άλλη ο Μέγας με διπλή ζώνη άμυνας κατάφερε να περιορίσει την ανάπτυξη της ΘΥΕΛΛΑΣ και σε μία αντεπίθεση να πετύχει το 1-0.Απο εκείνο το σημείο σε κάθε φάση είτε δεν υπήρχε μπάλα να συνεχιστεί ο αγώνας είτε κάποιος παίκτης του Μέγα θα ήταν στο έδαφος προσποιούμενος τον τραυματία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΘΥΕΛΛΑ παρουσιάστηκε πολύ πιο αποφασιστική και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 48ο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο Χάρη με σουτ μέσα απο την περιοχή.
Το σκηνικό όμως με τον πραγματικό χρόνο που παιζόταν αγώνας παρέμενε το ίδιο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορεί η ομάδα να βρεί ρυθμό αλλά παρ'όλα αυτά να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για την ανατροπή χωρίς όμως να το καταφέρνει.
Στο 78ο λεπτό και κόντρα στη ροή του μάτς, σε μία αντεπίθεση του Μέγα και ενώ η ΘΥΕΛΛΑ τη στιγμή εκείνη έπαιζε με 10 παίκτες (τρ. Κλάζογλου),σημειώθηκε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Η ΘΥΕΛΛΑ συνέχιζε να πιέζει για την ισοφάριση(όταν υπήρχε μπάλα στο γήπεδο) αλλά απο τη μία η ατυχία και απο την άλλη ο τερματοφύλακας του Μέγα συνέβαλαν στο να διατηρηθεί το σκορ και η ΘΥΕΛΛΑ να χάσει σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά ύστερα απο πάρα πολύ καιρό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής ...ξέχασε να κρατήσει καθυστερήσεις για την 5λεπτη διακοπή που είχε το παιχνίδι ύστερα απο αποβολή και μη συμμόρφωση παράγοντα των γηπεδούχων.
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ-ΕΜΕΡΣΟΝ-ΡΟΥΝΤΟΣ(45ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ(79ο λ.τρ.ΓΙΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ)-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ(45ο ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ)-ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΤΣΕΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου