Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0-0

Σε ένα παιχνίδι απο αυτά που δικαιώνουν το χαρακτηρισμό του ομορφότερου παιχνιδιού στον κόσμο (ποδόσφαιρο) αλλά και τον Ίβιτσα Όσιμ για την φράση "πόρνη μπάλα", η ΘΥΕΛΛΑ ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0 στην έδρα του Άρη Λόφων.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ΘΥΕΛΛΑ από το 1ο λεπτό μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντίπαλος δεν έφτασε ποτέ στα καρέ του τερματοφύλακα Μιχαηλίδη.
Η ΘΥΕΛΛΑ-σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο-δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, παρά το γεγονός οτι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γετίμη από το 44ο λεπτό.
Όμως, απο τη μία ο αγωνιστικός χώρος και απο την άλλη η ατυχία και η καλή παρουσία του τερματοφύλακα των Λόφων, στέρησαν απο την ομάδα το γκολ που θα έδινε τη νίκη!
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των Λόφων για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά δεν μπορούμε να μη τονίσουμε και το γεγονός,ότι διαρκώς έπεφτε και κάποιος στο χόρτο προκαλώντας την διακοπή του αγώνα.Επίσης είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο του νομού,κάτι τύποι που θέλουν να λέγονται παράγοντες ομάδος (στον πάγκο κάθονταν) ,να πετούν διαρκώς δεύτερη και τρίτη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διακόπτεται συνεχώς ο ρυθμός του αγώνα.
Η ΘΥΕΛΛΑ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα του Μακεδονικού Αγίου Παντελήμονα.
ΘΥΕΛΛΑ: (ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ (65ο ΖΗΝΟΒΙΟΣ)-ΓΕΤΙΜΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ (45ο ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ)-ΗΛΙΑΔΗΣ (65ο ΕΜΕΡΣΟΝ)-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

5 σχόλια:

  1. Καλα όλα ρε παιδιά...το ότι ο Φιλώτας έχει ευνοηθεί από τη διαιτησία γιατί δν λέτε κάτι αν είστε σωστοί? Το ότι κρατισε 5 λεπτα καθυστέρηση? Ο γετεμης που είπε γαμω τη μουρη σου στο ρεφερη πόσες πρέπει να φάει? Και αλλά πολλά όπως η προστασία των παικτών από το διαιτητή? Αξίζει να βγει ο Φιλώτας και θα βγει...αλλα όχι μονόπλευρα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον...που ευνοήθηκε ο Φιλώτας φίλε μου? 2ον 15 λεπτά έπρεπε να κρατήσει αν σκεφτείς ότι 20 φορές έγινε διακοπή για παίκτες που έπεφταν μόνοι τους κάτω και άλλες τόσες για μπάλες που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο! 3ον ο Γετίμης έκανε λάθος και καλά θα κάνει να φάει όσες προβλέπεται! 4ον Για ποιά προστασία παικτών μιλάς?Και τέλος να ξέρεις οτι ο Φιλώτας θα βγεί οτι και να κάνουν κάποιοι στην Ουγκάντα του ποδοσφαίρου της Φλώρινας γιατί έχει την καλύτερη διοίκηση τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίκτες με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μετα ξυπνησες φιλαρακο ολοι γερασμενη παιχτες που ηρθαν εκει επειδη ειναι τελειωμενει απο καπου αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο ασχετος εισαι ρε φιλαρακο? ολος ο νομος κοζανης τους ηθελε αλλα ηρθαν στον Φιλωτα γιατι τους προσφερε τις καλυτερες συνθηκες και αξιοπιστια στις συμφωνιες! σας εχει φαει η ζηλεια ολους και βγαζετε κομπλεξ τεραστιο! πρεπει να χαιρεστε με αυτο που γινετε στο Φιλωτα γιατι ειναι η μονη ομαδα που εχει προοπτικη να σταθει στη γ εθνικη και αυτο ειναι καλο για ολους στο νομο φλωρινας!

      Διαγραφή
  4. κοιτα σε αυτο που λες οτι μπορει να ειναι η μονη ομαδα να εχεις δικιο αλλα ολοι οσους πηρατε ειναι στα τελειωματα τους... και ειδικα οι αποτθιμενοι απο τον αγιο και τον ερμη τοσα χρονια τιποτα δν εχουν καταφερει και νομιζω δν θα μπορουν να κανουν κατι παραπανω στην καριερα τους .... καλη ως μετριο ειναι για το τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή