Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΛΙΤΗ-ΘΥΕΛΛΑ 1-3

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποίησε η ΘΥΕΛΛΑ,μετά την επικράτηση με σκορ 1-3 μέσα στην "καυτή"έδρα της Μελίτης.
Ο αγώνας έγινε κάτω απο τριτοκοσμικές συνθήκες,μιας και σε όλη τη διάρκεια του,ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδούχων πετούσαν στον πάγκο της ΘΥΕΛΛΑΣ κροτίδες,κοντάρια,πέτρες,γεμάτα μπουκάλια με νερό,γεμάτα κουτάκια μπύρες εως και γυάλινα μπουκάλια και μόνο απο θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
Στο παιχνίδι η ΘΥΕΛΛΑ είχε να αντιμετωπίσει έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο και το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.Παρ όλα αυτά, κατάφερε να προηγηθεί στο 30ο λεπτό με τον Ζηνόβιο. ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και αξιοποίησε με θαυμάσιο πλασέ στην κίνηση, την εξαιρετική πάσα του Καραπέτρου σημειώνοντας το 0-1.
Στο 35ο λεπτό και απο εμφανέστατη θέση offside η Μελίτη ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική και όσο το επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος,έβαλε την μπάλα κάτω και πίεσε την ομάδα της Μελίτης,ώσπου ο Μαρκόπουλος στο 60ο λεπτό με άψογη εκτέλεση έγραψε το 1-2.Ένα λεπτό νωρίτερα η Μελίτη έμεινε με 10 παίκτες μιας και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής που ανέτρεψε τον Ζηνόβιο ως τελευταίος αμυντικός.
Στο 65ο λεπτό ο Ζηνόβιος και πάλι κινήθηκε πανέξυπνα στην πλάτη της άμυνας και αφού πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 1-3.
Στο 75ο λεπτό η Μελίτη έμεινε με 9 αφού τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστής της.
Αφού το παιχνίδι διακόπηκε για 25 περίπου λεπτά,ο διαιτητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και με την ΘΥΕΛΛΑ απλά να κυκλοφορεί την μπάλα ο αγώνας τελείωσε με μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας!
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ(75 ΡΟΥΝΤΟΣ)-ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(75 ΤΣΕΛΑ)-ΠΕΚΑΚΗΣ-ΖΗΝΟΒΙΟΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ(70 ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου