Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΟΠΑΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-3 ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ

Σε ενα ματς ακαταλληλο για καρδιακους η ΘΥΕΛΛΑ παραχωρησε ισοπαλια στην ομαδα του Μακεδονικου με το Αγγλικο σκορ 3-3.
Ηταν ενα ματς με 2 οψεις.Στο πρωτο ημιχρονο η ΘΥΕΛΛΑ μπηκε πολυ νωχελικα και χωρις να απειλειται ιδιαιτερα βρεθηκε να χανει με 0-3.
Το πρωτο γκολ προηλθε απο στημενη φαση- ανυπαρκτο φαουλ- και αδρανεια των αμυντικων στη σεντρα που ακολουθησε.
Ακολουθησε νεο τραγικο αβιαστο λαθος στο υψος της περιοχης απο τους αμυντικους της ΘΥΕΛΛΑΣ που εκμεταλευθηκε ο επιθετικος του Μακεδονικου και σημειωσε το 0-2.
Και σαν να μην εφταναν αυτα νεο αβιαστο λαθος απο τους παικτες της ΘΥΕΛΛΑΣ απεφερε το 0-3 για τον Μακεδονικο.
Η ΘΥΕΛΛΑ με την ληξη του ημιχρονου καταφερε να μειωσει σε 1-3 με τον Εμερσον και αφου προηγουμενως δεν καταφερε να αξιοποιησει καποιες ευκαιριες που δημιουργησε.
Στο 2ο ημιχρονο η ΘΥΕΛΛΑ παρουσιαστηκε με διαφορετικο σχηματισμο,πολλες εσωτερικες αλλαγες και κυριως με εντελως διαφορετικη νοοτροπια!
Εβαλε τη μπαλα κατω και με γρηγορη κυκλοφορια επαιξε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο,εκλεισε τον Μακεδονικο στο μισο γηπεδο και δημιουργησε πολλες ευκαιριες για γκολ.
Το 2-3 σημειωσε ο Λυκοπουλος υστερα απο εξαιρετικη αναπτυξη απο τα δεξια στο 67ο λεπτο.
Η ΘΥΕΛΛΑ σφυροκοπουσε απο παντου και αφου ο διαιτητης αρνηθηκε το πεναλτι σε 2 περιπτωσεις, η ισοφαριση ηρθε στο 93ο λεπτο απο τον Μαρκοπουλο υστερα απο φαση διαρκειας στην περιοχη του Μακεδονικου.
Η μονη φαση που απειλησε ο Μακεδονικος ηταν το πεναλτι που κερδισε,αλλα μπλοκαρε εξαιρετικα ο Μιχαηλιδης, το οποιο ομως προηλθε υστερα απο καταφανεστατο φαουλ που αρνηθηκε προκλητικα ο ανεκδιηγητος διαιτητης Ψαλλιδας σε παικτη της ΘΥΕΛΛΑΣ .
Το τελικο σφυριγμα βρηκε τους παικτες της ΘΥΕΛΛΑΣ απογοητευμενους για την εμφανιση του 1ου ημιχρονου και τα γκολ δωρα προς τους παικτες του Μακεδονικου και τους -γραφικους πλεον-παραγοντες και φιλαθλους του Μακεδονικου να διαμαρτυρονται (ακουσον ακουσον) για το οτι κρατηθηκαν 5 λεπτα καθυστερησεων σε ματς με πολλες διακοπες και 6 αλλαγες.
Τελος ο κ Ψαλλιδας πρεπει να καταλαβει οτι η διαιτησια δεν ειναι πολιτικη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου