Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΙΤΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ 0-3

Η Θύελλα Φιλώτα πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μακριά από την έδρα της και βρήκε σθεναρή αντίσταση στην Ιτιά, παίρνοντας στο τέλος την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές καλές ευκαιρίες, με την ομάδα της Ιτιάς να προσπαθεί με πολυπρόσωπη άμυνα και αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική στην εστία του Μιχαηλίδη. Μάλιστα είχαν και την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όταν ο Μπασδάρης από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Θύελλας και στην επαναφορά, ο Γεωργόπουλος σούταρε πάνω σε σώματα των αμυντικών. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Φιλώτα, επιχείρησαν με υπομονή και πολλές πάσες ή πλάγιες επελάσεις να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα της Ιτιάς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από μία στημένη φάση. Στο 25’ ο Αραδαμανίδης μετά από σχεδιασμένο συνδυασμό σε εκτέλεση φάουλ, έκανε την σέντρα και ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Από στημένη φάση προήλθε και η δεύτερη καλή στιγμή της Θύελλας όταν ο Ρούντος εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα προσέκρουσε στο τοίχος και ο Μπάλλιος με εκτίναξη στην αριστερή του γωνία έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40’ ο Λυκούδης είχε ένα σουτ από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Μαρκόπουλος από δύσκολη θέση, πλάγια δεξιά, σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα. Η Ιτιά προσπάθησε με αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Γεωργόπουλο να γίνει απειλητική, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Η Θύελλα εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα των παικτών της και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 59’, όταν ο Πεκάκης με κάθετη πάσα βρήκε τον Μαρκόπουλο και αυτός με όμορφη ενέργεια και δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, σημείωσε το 0-2. Στο 88’ η Θύελλα έκλεισε το σκορ με τον Λυκόπουλο να κάνει μία σέντρα σουτ από αριστερά και ο Ιωαννίδης με προβολή σημείωσε το τελικό 0-3.
Η διοίκηση της Θύελλας Φιλώτα, μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία που αντιμετώπισε από το σωματείο της Ιτιας.
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ(80ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ)-ΡΟΥΝΤΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΕΜΕΡΣΟΝ(75ο ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ)-ΠΕΚΑΚΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ: ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου