Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ-ΘΥΕΛΛΑ 0-2

Ακομα μια νικη για την ΘΥΕΛΛΑ αυτη τη φορα για τον θεσμο του κυπελλου μεσα στην δυσκολη εδρα της Καλλινικης με σκορ 0-2.
Ο αγωνας ηταν για την φαση των 8 και η ΘΥΕΛΛΑ καταφερε να παρει την προκριση για τα ημιτελικα σχετικα ευκολα μιας και το σκορ διαμορφωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο.
Η ΘΥΕΛΛΑ μπηκε στον αγωνα με πολυ διαθεση και απο το πρωτο λεπτο καταφερε να ελεγξει τον ρυθμο του αγωνα με μεγαλα ποσοστα κατοχης και παραλληλα χωρις να κινδυνευει καθολου η εστια του Μιχαηλιδη!
Η υπεροχη αυτη μετουσιωθηκε σε γκολ στο 30ο λεπτο οταν και ο προωθημενος Μαριοριδης με προβολη εστειλε την μπαλα στα διχτυα υστερα απο σεντρα και συγχηση στην περιοχη της Καλλινικης!
Στο 35ο λεπτο σημειωθηκε η μοναδικη καλη στιγμη της Καλλινικης στον αγωνα οταν μετα απο εκτελεση κορνερ και αδρανεια των αμυνομενων της ΘΥΕΛΛΑΣ , ο επιθετικος επιασε αφυλακτος δυνατη κεφαλια η οποια κατεληξε πανω απο τα δοκαρια του Μιχαηλιδη.
Το 2-0 σημειωθηκε με πεναλτι που κερδισε και εκτελεσε ο Μαρκοπουλος στο 43ο λεπτο!
Στην επαναληψη δεν αλλαξε κατι, η ΘΥΕΛΛΑ συνεχισε να κυριαρχει στο γηπεδο και δημιουργησε πολλες ευκαιριες για μεγαλυτερο σκορ.
Η ληξη του αγωνα βρηκε τους παικτες τον προπονητη και τους ανθρωπους της ομαδας απολυτα ικανοποιημενους απο το αποτελεσμα και την προκριση. Η προσοχη ολων στρεφεται τωρα στο πρωταθλημα και στο παιχνιδι της Κυριακης απεναντι στην ομαδα της Αγιας Παρασκευης στο ΔΑΚ της Φλωρινας.
ΘΥΕΛΛΑ (ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(85 ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ)-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ(65 ΤΣΕΛΑ) -ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου