Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0-2

Ακομα μια νικη σημειωσε η ΘΥΕΛΛΑ αυτη τη φορα στην εδρα της Αγιας Παρασκευης στο ΔΑΚ Φλωρινας.
Ειναι μια σημαντικη νικη τοσο γιατι με αυτην ολοκληρωθηκε μια δυσκολη εβδομαδα με 3  παιχνιδια οσο και γιατι η ομαδα το τελευταιο διαστημα ταλαιπωρειτε απο σημαντικες απουσιες ποδοσφαιριστων!
Παρ ολα αυτα η ΘΥΕΛΛΑ καταφερε να παρει τους 3 βαθμους απεναντι σε μια δυσκολη ομαδα,γυμνασμενη,που προσπαθησε να παρει κατι θετικο αγωνιζομενη με αμυντικους προσανατολισμους και αντεπιθεσεις που ομως δεν δημιουργησαν ιδιαιτερα προβληματα στους αμυντικους της ομαδας.
Απο την αλλη η ΘΥΕΛΛΑ ειχε αρκετη υπομονη στο παιχνιδι της και καταφερε στο 30ο λεπτο να ανοιξει το σκορ με τον Κλαζογλου με ομορφη κεφαλια υστερα απο εκτελεση φαουλ του Μαριοριδη.
Το 0_2 σημειωσε στο 78ο λεπτο ο Ιωαννιδης με αψογη εκτελεση μεσα απο την περιοχη και αφου πρωτα ξεπερασε την αντισταση του αντιπαλου αμυντικου.
Ετσι παρεμεινε η μοναδικη αηττητη ομαδα του πρωταθληματος και το ερχομενο Σαββατο υποδεχεται τον Ηρακλη Αρμενοχωριου στο σταδιο του Φιλωτα!
ΘΥΕΛΛΑ:(ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ(85 ΠΟΥΛΤΙΔΗΣ)-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΤΣΕΛΑ(75 ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ)-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ(72 ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ)-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου